Här kan du läsa om våra boendealternativ

Boende

Våra stugor och villavagnar är ett bekvämt övernattningsalternativ som ökar i popularitet för varje år. Som gäst behöver man bara tänka på att ta med handduk, lakan och örngott, övrig sängutrustning finns på plats (om du inte har med dig egna lakan kan du antingen hyra lakan eller köpa engångslakan i receptionen). Som gäst ansvarar du för att stugan är städad när du lämnar den, all utrustning för detta finns i stugorna. 

Fyrbädds campingstuga

Våra fyrbädds campingstugor är 24 m2 stora och ligger vackert belägna vid Vätterns strand. De är uppdelade i tre olika kategorier med olika standard och pris.

Den första och enklaste kategorin har spis, kylskåp och full köksutrustning. Ej rinnande vatten. Dusch, toalett och tvättstuga i närliggande servicebyggnad. Pris 700 kr/dygn under högsäsong, 6/6 - 17/8, övrig tid 600 kr/dygn.

Nästa kategori har förutom det i den enklaste kategorin även indraget vatten och därmed diskmöjligheter. Dessa stugor är även utrustade med toalett. Pris 900 kr/dygn under högsäsong, 6/6 - 17/8, övrig tid 800 kr/dygn.

Den sista och högsta kategorin har dessutom TV med boxer, mikro samt både toalett och dusch. Pris 1 000 kr/dygn under högsäsong, 6/6 - 17/8, övrig tid 900 kr/dygn.


För alla stugor gäller: Njut av fantastiska solnedgångar över sjön från verandan!

Villavagnar

Vi har numera även villavagnar för uthyrning. Vagnarna finns i två storlekar där fyra st är avsedda för fyra personer och två st för sex personer.

Boendeytan för de mindre är 32,5 m2 och de fördelas på två sovrum, öppet kök och vardagsrum med matplats, hall samt badrum med dusch och toalett. Köket har full köksutrustning, spis med ugn samt kyl och frys. I vardagsrumsdelen finns förutom TV med boxer även en kamin. Samtliga vagnar har panoramafönster i vardagsrumsdelen samt veranda med utemöbler. Pris 1 300 kr/dygn under högsäsong, 6/6 - 17/8, övrig tid

1 100 kr/dygn.

De större vagnarna som är på 40m2 har förutom ovanstående ett extra sovrum, en extra toalett och en extra dusch. Soffan är en bäddsoffa så ytterligare en person kan sova i vagnen, utrustningen i vagnen är dock beräknad på 6 personer (porslin, sängutrustning etc).
Pris 1 500 kr/dygn under högsäsong, 6/6 - 17/8, övrig tid 1 300 kr/dygn.

 

Bilen parkerar du bredvid vagnen.

Övernattningsstuga

Våra övernattningsstugor är avsedda för två personer.

De är 8 m2 stora och är inte utrustade, utan de är tänkta endast för logi. När det gäller dusch, toalett, matlagning osv, hänvisas till campingens servicebyggnader.

.