Här kan du läsa om vår camping

Camping

Det finns mer än 400 elplatser, över 50 elfria platser samt två områden för fri placering av ca 120 ekipage. Våra duschar är avgiftsfria och vi har ingen bestämd utcheckningstid. Vi har även tillgång till trådlös uppkoppling mot en mindre summa.

Hos oss campar Du med tält, husvagn eller husbil i ett naturskönt område och har alltid nära till stranden. Nära stranden ligger även våra quickstopplatser med el.

 

Nytt för 2013 är att vi hyr ut en strandplats veckovis. Platsen ligger alldeles vid vattenbrynet och i hyran inkluderas förutom en mindre båt vissa "säsongsrelaterade" fördelar såsom 15 burar för kräftfiske på vårt vatten, fritt tåg till Vadstena och rabatter i restaurangen.

Hör av er till oss om veckopriser och vad som ingår under specifika veckor!

Bo på campingen på dina villkor

Vi har många säsongsgäster på vår camping men man kan också stanna hos oss månadsvis, vilket många utnyttjar. Trots de olika priserna är man inte bunden till kalendermånaderna. En campingmånad är 30 dygn och man kommer när man vill under sommaren. Vi räknar helt enkelt om månadspriset till dygnspriser, så man kan stanna t ex halva juni och halva juli och ändå erhålla månadspriserna. Observera dock att priserna gäller 30 dagar, ligger man kvar några dagar efter månaden gäller fullt pris för dessa.

Många av våra gäster bor hela sommaren på campingplatsen och är långliggare. Säsongen 2014 sträcker sig från 30 april till 14 september.


Boka plats här

Vad kostar det?

MånadPris (inkl. el)
Maj3 000 kr
Juni4 000 kr
Juli6 000 kr
Augusti4 000 kr
Camping220-290 kr/dygn,  högsäsong 6/6 - 17/8
El:50kr /dygn
Säsong:12.500 kr  +500kr för strandplats + 1,80kr x förbrukad kwh el
Quickstopplats:

150 kr (förutsatt att man anländer efter kl 18.00 och reser före kl. 10.00 dagen efter). 

  Midsommar                     270-320 kr/dygn, el 50kr                                           .

 

Under 2011 byggde vi två helt nya servicehus som vi är mycket stolta över. De nya servicehusen innehåller förutom familjerum, barnskötrum, disk med diskmaskiner även bastu/jacuzzi, TV-rum, lekrum för småbarn och matsalar.

För att bevara dessa lokaler fräscha har vi infört skoförbud i hela byggnaderna med undantag för diskrummen. Vill ni använda skor så säljer vi flip-flops för 10kr i receptionen