Här kan du läsa om vår camping

Camping

Det finns mer än 400 elplatser, över 50 elfria platser samt två områden för fri placering av ca 120 ekipage. Våra duschar är avgiftsfria och vi har ingen bestämd utcheckningstid. Vi har även tillgång till trådlös uppkoppling mot en mindre summa.

Hos oss campar Du med tält, husvagn eller husbil i ett naturskönt område och har alltid nära till stranden. Nära stranden ligger även våra quickstopplatser med el.

  Campingkort gäller
 

  Våran camping använder sig av SCRs Camping Key Europe.

 

För att kunna campa hos oss måste ni som på alla andra SCR-anslutna campingar inneha ett så kallat Camping Key Europe, även kallat camping kort. Ifall ni inte har något hjälper vi er gärna att utfärda ett. Vi uppdaterar även korten med årets märke.

 


 

Bo på campingen på dina villkor

Vi har många säsongsgäster på vår camping men man kan också stanna hos oss månadsvis, vilket många utnyttjar. Trots de olika priserna är man inte bunden till kalendermånaderna. En campingmånad sträcker sig från datum till samma datum nästa månad och man kommer när man vill under sommaren. Vi räknar helt enkelt om månadspriset till dygnspriser, så man kan stanna t ex halva juni och halva juli och ändå erhålla månadspriserna. Observera dock att priserna gäller endast en månad, ligger man kvar några dagar efter månaden gäller fullt pris för dessa.

Många av våra gäster bor hela sommaren på campingplatsen och är långliggare. Säsongen 2016 sträcker sig från 29 april till 11 september.Boka plats här

Vad kostar det?

MånadPris (inkl. el)
Maj3 500 kr
Juni4 500 kr
Juli6 500 kr
Augusti4 500 kr
Camping240-290 kr/dygn, (Lågsäsong-Högsäsong)
El:50kr /dygn
Säsong:13.500 kr  +500kr för strandplats + 1,80kr x förbrukad kwh el
Quickstopplats:

180 kr (förutsatt att man anländer efter kl 18.00 och reser före kl. 10.00 dagen efter). 

  Midsommar                     320 kr/dygn, el 50kr                                     .

2016 sträcker sig vår högsäsong från den 10/6 till den 21/8

 

Under 2011 byggde vi två helt nya servicehus som vi är mycket stolta över. De nya servicehusen innehåller förutom familjerum, skötrum för barn, disk med diskmaskiner även bastu/jacuzzi, TV-rum, lekrum för småbarn och matsalar.

För att bevara dessa lokaler fräscha har vi infört skoförbud i hela byggnaderna med undantag för diskrummen. Vill ni använda skor så säljer vi flip-flops för 10kr i receptionen