Här kan du läsa om lösningar för ditt företag eller din grupp

Arrangemang

Vi har fördelen av att ha ett stort gräsfält som lämpar sig ypperligt för aktiviteter på vårt område. Lämpliga arrangemang kan vara hundutställningar/tävlingar, utställningar och idrottstävlingar/läger. Så kallade "partytält" kan hyras i händelse av regn.  

Sträcker sig arrangemanget över flera dagar har vi 150 bäddar att erbjuda i våra stugor/villavagnar. Normalt sett tillämpas självhushåll i våra stugor, (vi har en fullsorterad servicebutik), men vi kan givetvis servera samtliga måltider om ni så önskar. Likaså kan vi erbjuda ett antal kringarrangemang.  

Vi har under åren haft ett antal olika grupper hos oss såsom hundklubbar, husbilsgrupper, bilklubbar, skolklasser, familjesammankomster, sångkörer med mera. Den största grupp vi haft var en motorcykelklubb som lade sitt årsmöte hos oss,. De var 300 personer som besökte oss under 3 dagar med medföljande arrangemang och måltider, bland annat hade vi grillbuffé för allihopa I ett jättetält på badstramden.

Vi föredrar att ta emot grupper under våra lågsäsongsperioder (1/5 – 5/6 och 20/8 – 12/9. dels för att det finns plats både på campingen och I stugorna samt att restaurangen har kapacitet att ge er grupp den bästa servicen.

Är ni intresserade av aktiviteter i samband med er konferens har vi ett rikt utbud. Populärt är att fiska kräftor men vi kan arrangera grillafton, dans på dansbanan, guidade turer och mycket annat. Låt oss veta vad ni vill göra så fixar vi det. Vi är prisvärda!

Kontakta oss för mer information