Här kan du läsa om lösningar för ditt företag eller din grupp

Arrangemang

Vi har fördelen av att ha ett stort gräsfält som lämpar sig ypperligt för aktiviteter på vårt område. Lämpliga arrangemang kan vara hundutställningar/tävlingar, utställningar och idrottstävlingar/läger. Så kallade "partytält" kan hyras i händelse av regn. 

Sträcker sig arrangemanget över flera dagar har vi 150 bäddar att erbjuda i våra stugor/villavagnar. Normalt sett tillämpas självhushåll i våra stugor, (vi har en fullsorterad servicebutik), men vi kan givetvis servera samtliga måltider om ni så önskar.  Likaså kan vi erbjuda ett antal kringarrangemang. 

Kontakta oss för mer informationKonferenser/Kick-off

Vi kan numera arrangera konferenser för företag med upp till 35 personer under våra lågsäsongsperioder 1/5-8/6, 21/8-10/9. Vår konferenslokal har, förutom sedvanlig konferensutrustning, en storbilds-TV/projektor där ni kan koppla in er dator eller overhead. Ni inkvarteras i stugor/villavagnar och vi kan naturligtvis erbjuda helpension. 

Är ni intresserade av aktiviteter i samband med er konferens har vi ett rikt utbud. Populärt är att fiska kräftor men vi kan arrangera grillafton, dans på dansbanan, guidade turer och mycket annat. Låt oss veta vad ni vill göra så fixar vi det. Vi är prisvärda! 

Kontakta oss för mer information