Här kan du läsa om vår camping

Camping

Det finns nästan 500 elplatser, över 50 elfria platser samt två områden för fri placering av ca 120 ekipage. Våra duschar är avgiftsfria och vi har ingen bestämd utcheckningstid förutom under extrem högsäsong och då har ni till klockan 15.00 på er. Vi har även tillgång till trådlös uppkoppling mot en mindre summa. 

Hos oss campar Du med tält, husvagn eller husbil i ett naturskönt område och har alltid nära till stranden. Nära stranden ligger även våra quickstopplatser med el. Här kan man stå efter klockan 18.00 på kvällen och till klockan 10.00 på förmiddagen till ett mycket förmånligt pris, 180 kr inklusive el.

Nyhet!

Som en av de första campingarna i Sverige har vi installerat en maskin där man mot en kostnad av två tio-kronor kan tömma sina toalettkassetter på ett smidigt sätt. Man ställer bara in kassetten i automaten där den töms, spolas ur och sprayas med antibakteriellt rengöringsmedel.

Välkomna att prova!

Campingkort gäller

Vår camping använder sig av SCRs Camping Key Europe.

För att kunna campa hos oss måste ni som på alla andra SCR-anslutna campingar inneha ett så kallat Camping Key Europe, även kallat camping kort. Har ni inte något hjälper vi er gärna att utfärda ett. Vi uppdaterar även korten med årets märke.


Bo på campingen på dina villkor

Vi har många säsongsgäster på vår camping.

Många av våra gäster bor hela sommaren på campingplatsen och är långliggare. Säsongen 2019 sträcker sig från 30 april till 8 september.

Från och med 2018 så har vi infört för- och eftersäsong.

Försäsongen 2019 sträcker sig från 30 april-30 juni och kostar 7000:- inkl. el och eftersäsongen 8/8-8/9 och kostar 4500:- inkl. el.

Boka plats härVåra servicehus innehåller förutom familjerum, skötrum för barn, disk med diskmaskiner även bastu/jacuzzi, TV-rum, lekrum för småbarn och matsalar. 

För att bevara dessa lokaler fräscha har vi infört skoförbud i hela byggnaderna med undantag för diskrummen.Vi säljer flip-flops för 20kr i receptionen som kan användas i servicebyggnaderna så man inte behöver gå barfota.