Här kan du läsa om våra boendealternativ

Boende

Våra stugor och villavagnar är ett bekvämt övernattningsalternativ som ökar i popularitet för varje år. Som gäst behöver man bara tänka på att ta med handduk, lakan och örngott, övrig sängutrustning finns på plats (om du inte har med dig eget lakan kan du antingen hyra lakan och/eller handduk i receptionen). Har ni behov av att låna resesäng för barn finns även det i receptionen. Som gäst ansvarar du för att stugan är städad när du lämnar den, all utrustning för detta finns i stugorna/villavagnarna.

Vid incheckning kommer vi överens om en tidpunkt för kontroll av städningen av stugan/villavagnen.

Man kan beställa slutstädning till en kostnad av 1.000kr. Observera dock att diskning och soptömning inte ingår I slutstädningen.

Parkering finns I anslutning till alla våra stugor/villavagnar.

Alla stugor är utrustade med kaffebryggare.

Incheckning är från klockan 15.00 och utcheckning ska ske före klockan 12.00.


2021 års nyhet!

Lagom till öppningen av säsong 2021 har vi ersatt några av våra mindre stugor med nya stugor av “Attefallstyp”. Här bor man bekvämt i 25m2 utrustade med allrum med köksdel, badrum med dusch och toalett och sovrum med 2 sängar. Köket är fullt utrustat med kyl, spis, ugn och diskmaskin. Allrummet har ett matbord och en bäddsoffa.

Inga våningssängar men däremot ett litet loft där det finns plats för 2 barn.

Pris: 1.300 - 1.600 kr


Fyrbädds campingstuga

Våra fyrbädds campingstugor är 24 m2 stora och ligger vackert belägna vid Vätterns strand. De är uppdelade i två olika kategorier med olika standard och pris. 

Alla stugorna har spis/micro, kylskåp och full köksutrustning, indraget vatten och därmed diskmöjligheter. Samtliga är även utrustade med toalett samt bord och stolar på en liten veranda. Några av våra stugor har dessutom TV och dusch. Stugorna har endast ett rum och bäddarna är våningssängar.

För dem alla gäller: Njut av fantastiska solnedgångar över sjön från verandan!Pris: 900 - 1.400 kr


Villavagnar

Vi har även villavagnar för uthyrning. Vagnarna finns i två storlekar där åtta st är avsedda för fyra personer och två st för sex personer. 

Boendeytan för de mindre är 32,5 m2 och de fördelas på två sovrum, öppet kök och vardagsrum med matplats samt badrum med dusch och toalett. Köket har full köksutrustning, spis med ugn samt kyl och frys. I vardagsrumsdelen finns även en TV. Samtliga vagnar har panoramafönster i vardagsrumsdelen samt stor veranda med utemöbler.

De större vagnarna som är på 40m2 har förutom ovanstående ett extra sovrum, en extra toalett och en extra dusch. Soffan är en bäddsoffa så ytterligare en person kan sova i vagnen, utrustningen i vagnen är dock beräknad på 6 personer (porslin, sängutrustning etc. Extra utrustning kan dock lånas i receptionen).  

Villavagnarna har inga våningssängar.Pris: 1.300 - 1.900 kr

 


Övernattningsstuga

Våra övernattningsstugor är avsedda för två personer. 

De är 8 m2 stora, är tänkta endast för logi och utrustade med en våningssäng, ett bord och två stolar. När det gäller dusch, toalett, matlagning osv, hänvisas till campingens servicebyggnader.Pris: 500 kr

 


Fyrbäddsstuga med två sovrum

Våra nybyggda stugor är avsedda för fyra personer. 

De är cirka 45 m2 stora med två sovrum, vardagsrum med köksdel och Tv samt badrum med dusch och toalett. Köket är fullt utrustat och med micro, kylskåp, diskmaskin, spis och ugn. Vardagsrummet har ett matbord, soffa, fåtölj och TV. Panoramafönster mot stor möblerad veranda och sjöutsikt.

I det ena av sovrummen är bäddarna I en våningssäng.Pris: 1500-1900 kr

 


Sexbädds Campingstuga

Vi erbjuder nu campingstugor avsedda för sex personer.

De är 58 m2 med två sovrum, ett öppet kök, badrum med dusch och toalett, allrum med matbord, soffa, fåtölj och TV. Köket är fullt utrustat och med kyl, frys, micro, diskmaskin, spis och ugn. Panoramafönster mot stor möblerad veranda med vacker utsikt mot Vättern.

I det ena sovrummet är bäddarna i två våningssängar.Pris: 1800-2200 kr