Här kan du läsa om våra boendealternativ

Boende

Våra stugor och villavagnar är ett bekvämt övernattningsalternativ som ökar i popularitet för varje år. Som gäst behöver man bara tänka på att ta med handduk, lakan och örngott, övrig sängutrustning finns på plats (om du inte har med dig eget lakan kan du antingen hyra lakan och/eller handduk eller köpa engångslakan i receptionen). Har ni behov av att låna resesäng för barn finns även det i receptionen. Som gäst ansvarar du för att stugan är städad när du lämnar den, all utrustning för detta finns i stugorna.


Fyrbädds campingstuga

Våra fyrbädds campingstugor är 24 m2 stora och ligger vackert belägna vid Vätterns strand. De är uppdelade i tre olika kategorier med olika standard och pris. 

Våra stugor har spis, kylskåp och full köksutrustning, indraget vatten och därmed diskmöjligheter. Dessa stugor är även utrustade med toalett.

Några av våra stugor har dessutom TV, mikro samt både toalett och dusch.

För alla stugor gäller: Njut av fantastiska solnedgångar över sjön från verandan!Pris: 900 - 1.300 kr


Villavagnar

Vi har även villavagnar för uthyrning. Vagnarna finns i två storlekar där åtta st är avsedda för fyra personer och två st för sex personer. 

Boendeytan för de mindre är 32,5 m2 och de fördelas på två sovrum, öppet kök och vardagsrum med matplats, hall samt badrum med dusch och toalett. Köket har full köksutrustning, spis med ugn samt kyl och frys. I vardagsrumsdelen finns förutom TV med boxer även en elkamin. Samtliga vagnar har panoramafönster i vardagsrumsdelen samt veranda med utemöbler.

De större vagnarna som är på 40m2 har förutom ovanstående ett extra sovrum, en extra toalett och en extra dusch. Soffan är en bäddsoffa så ytterligare en person kan sova i vagnen, utrustningen i vagnen är dock beräknad på 6 personer (porslin, sängutrustning etc. Extra utrustning kan dock lånas i receptionen). 

Bilen parkerar du bredvid vagnen.Pris: 1.300 - 1.800 kr

 


Övernattningsstuga

Våra övernattningsstugor är avsedda för två personer. 

De är 8 m2 stora och är inte utrustade, utan de är tänkta endast för logi. När det gäller dusch, toalett, matlagning osv, hänvisas till campingens servicebyggnader.Pris: 500 kr

 


Fyrbäddsstuga med två sovrum

Dessa nybyggda stugor är avsedda för fyra personer. 

De är cirka 45 m2 stora med två sovrum, vardagsrum, badrum och köksdel. Stora fönster mot veranda och sjöutsikt.Pris: 1400-1700 kr

 


Sexbädds Campingstuga

Vi erbjuder nu campingstugor avsedda för sex personer.

De är 58 m2 med två sovrum, ett öppet kök, badrum med dusch och toalett, stort allrum samt en stor veranda med vacker utsikt över Vättern. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, mikrovågsugn, diskmaskin, spis och ugn. I allrummet finns en soffa, fåtölj och TV.Pris: 1700-2000 kr