Här kan du läsa om vår Pub/Restaurang

Pub/restaurang

År 2012 öppnade vi våran populära Restaurang och pub. I puben kan man ta en matbit, dricka en öl, ett glas vin eller varför inte en drink. Vi har fullständiga rättigheter.  I puben har vi också riggat upp en storbilds-TV så när angelägna evenemang dyker upp kör vi TV-kvällar. Föredrar ni den underbara utsikten av solnedgångar över Vättern är det bara att slå sig ned på vår uteservering eller "Bryggan" vid vattenbrynet. Restaurangens meny ändras med jämna mellanrum. (aktuell meny presenteras på intern-TV) men vissa rätter hänger med år från år.


Vacker utsikt och god mat

Något som vi får mycket beröm för är vår kräftbuffé där två personer delar på ett kilo kräftor som serveras med nybakat vitlöksbröd och ost. Från uteserveringen kan ni följa fisket av kräftorna som sedan kokas i restaurangen. 

Förutom kräftor serverar vi bland annat pizza, plankstek och Black Rock Grill, (köttbit som stekes på lavasten), surf ´n turf och schnitzel , allt serverat med goda tillbehör.  

Vill man njuta av en glass finns det både pinn- och kulglass i mängder liksom mjukglass och slush. 

Under juli månad händer det något nästan varje dag i restaurangen/puben. Vi har uppträdanden, DJ, musikquiz för både stora och små, bingo och dans. Detaljerade program anslås på facebook och intern-TV.

Välkomna till vår restaurang (faktiskt den enda av Vadstenas som har sjöutsikt), missa inte den under er vistelse hos oss!