Välkommen till Vadstena Familjecamping, i år 2017 öppnar vi 28 april


Se filmen om Vadstena Camping

OBS!

Till alla kunder som bokat via vår hemsida den senaste månaden: Vi har haft stora problem med vår mail, vilket har gjort att somliga ej fått sin bekräftelse på bokningen från oss. På grund av detta kommer vi skicka alla bekräftelser från denna period en gång till. Har ni fått en bekräftelse innan blir detta bara en kopia. För er som ej fått någon bekräftelse är det den nya som gäller. Vi hoppas kunna skicka ut de nya bekräftelserna under denna helg (19-21/5 )

Vi har 30 tunnland med campingplatser

Familjecampingen Vadstena Camping (Vätterviksbadet) ligger tre kilometer norr om Vadstena. Vårt område är 30 tunnland stort, vi har mer än 350 elplatser samt områden för fri placering av både tält, husvagnar och husbilar.

Läs om campingen här

Vi bjuder på bästa läget för sol och bad

Viken är långgrund med sandbotten och stranden är barnvänlig. Vadstena Camping är en fyrstjärnig semester-anläggning. Förutom camping kan vi erbjuda övernattning i stugor, rum och villavagnar. 

Läs om badplatsen här

Generösa öppettider och nybakt bröd

Vår servicebutik har generösa öppettider och där bakar vi bröd varje morgon. På campingen finns möjlighet till en hel del aktiviteter. Vår närhet till Vadstena med omnejd, och även Motala, ger dig som som gäst gott om utflyktsmål. Med campingen som bas har du mängder av upplevelser inom räckhåll i en av Sveriges största turistregioner.