Här kan du läsa om våra boendealternativ

Boende

Våra stugor och villavagnar är ett bekvämt övernattningsalternativ som ökar i popularitet för varje år. Som gäst behöver man bara tänka på att ta med handduk, lakan och örngott, övrig sängutrustning finns på plats (om du inte har med dig eget lakan kan du antingen hyra lakan och/eller handduk eller köpa engångslakan i receptionen). Har ni behov av att låna resesäng för barn finns även det i receptionen. Som gäst ansvarar du för att stugan är städad när du lämnar den, all utrustning för detta finns i stugorna.


Fyrbädds campingstuga

Våra fyrbädds campingstugor är 24 m2 stora och ligger vackert belägna vid Vätterns strand. De är uppdelade i tre olika kategorier med olika standard och pris. 

Den första och enklaste kategorin har spis, kylskåp och full köksutrustning. Ej rinnande vatten. Dusch, toalett och disk finns i närliggande servicebyggnad. Pris 700 kr/dygn under högsäsong, 9/6 - 20/8, övrig tid 600 kr/dygn. Under midsommar är priset 100 kr högre/dygn, torsdag till söndag.

Nästa kategori har förutom det i den enklaste kategorin även indraget vatten och därmed diskmöjligheter. Dessa stugor är även utrustade med toalett. Pris 900 kr/dygn under högsäsong, 9/6 - 20/8, övrig tid 800 kr/dygn. Under midsommar är priset 100 kr högre/dygn, torsdag till söndag.

Den sista och högsta kategorin har dessutom TV, mikro samt både toalett och dusch. Pris 1 000 kr/dygn under högsäsong, 9/6 - 20/8, övrig tid 900 kr/dygn.

Under midsommar är priset 200 kr högre/dygn, torsdag till söndag. 

För alla stugor gäller: Njut av fantastiska solnedgångar över sjön från verandan!Pris: 600 - 1.000 kr


Villavagnar

Vi har även villavagnar för uthyrning. Vagnarna finns i två storlekar där åtta st är avsedda för fyra personer och två st för sex personer. 

Boendeytan för de mindre är 32,5 m2 och de fördelas på två sovrum, öppet kök och vardagsrum med matplats, hall samt badrum med dusch och toalett. Köket har full köksutrustning, spis med ugn samt kyl och frys. I vardagsrumsdelen finns förutom TV med boxer även en elkamin. Samtliga vagnar har panoramafönster i vardagsrumsdelen samt veranda med utemöbler. Pris 1 300 kr/dygn under högsäsong, 9/6 - 20/8, övrig tid 1.100 kr/dygn. Under midsommar är priset 200 kr högre/dygn, torsdag till söndag.

De större vagnarna som är på 40m2 har förutom ovanstående ett extra sovrum, en extra toalett och en extra dusch. Soffan är en bäddsoffa så ytterligare en person kan sova i vagnen, utrustningen i vagnen är dock beräknad på 6 personer (porslin, sängutrustning etc. Extra utrustning kan dock lånas i receptionen). 
Pris 1 500 kr/dygn under högsäsong, 9/6 - 20/8, övrig tid 1 300 kr/dygn. Under midsommar är priset 200 kr högre/dygn, torsdag till söndag.

Bilen parkerar du bredvid vagnen.Pris: 1.100 - 1.700 kr

 


Övernattningsstuga

Våra övernattningsstugor är avsedda för två personer. 

De är 8 m2 stora och är inte utrustade, utan de är tänkta endast för logi. När det gäller dusch, toalett, matlagning osv, hänvisas till campingens servicebyggnader. Priset är 400 kr/ dygn förutom midsommar då priset är 100 kr högre/dygn, torsdag till söndag.Pris: 400-500 kr

 


Sexbädds Campingstuga

Vi erbjuder nu campingstugor avsedda för sex personer.

De är 58 m2 med två sovrum, ett öppet kök, badrum med dusch och toalett, stort allrum samt en stor veranda med vacker utsikt över Vättern. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, mikrovågsugn, diskmaskin, spis och ugn. I allrummet finns en soffa, fåtölj och TV. Pris 1700 kr/dygn under högsäsong 9/6-20/8, övrig tid 1500 kr/dygn. Under midsommar är priset 200 kr högre/dygn, torsdag till söndag.Pris: 1500-1900 kr