Här kan du läsa om vår camping

Camping

Det finns nästan 450 elplatser samt över 50 elfria platser på vår camping. Våra duschar är avgiftsfria och vi har ingen bestämd utcheckningstid förutom under extrem högsäsong och då har ni till klockan 15.00 på er att checka ut. Vi har även gratis tillgång till trådlös uppkoppling. 

Hos oss campar Du med tält, husvagn eller husbil i ett naturskönt område och har alltid nära till stranden. Nära stranden ligger även våra quickstopplatser med el. Här kan man stå efter klockan 18.00 på kvällen och till klockan 10.00 på förmiddagen till ett mycket förmånligt pris, 200 kr inklusive el.

Som en av de första campingarna i Sverige har vi installerat en Camper-Clean maskin där man mot en kostnad av två tio-kronor kan tömma sina toalettkassetter på ett smidigt sätt. Man ställer bara in kassetten i automaten där den töms, spolas ur och sprayas med antibakteriellt rengöringsmedel innan den kommer ut igen, ren och fin. Polletter finns att köpa i receptionen.

Välkomna att prova!

Campingkort gäller

Vår camping använder sig av SCRs Camping Key Europe.

För att kunna campa hos oss måste ni som på alla andra SCR-anslutna campingar inneha ett så kallat Camping Key Europe. Detta kort finns numera I två varianter varav ett är kostnadsfritt. Har ni inte något kort hjälper vi er gärna att utfärda ett.


Bo på campingen på dina villkor

Vi har många säsongsgäster på vår camping.

Många av våra gäster bor hela sommaren på campingplatsen och är långliggare. Säsongen 2023 sträcker sig från 28 april till 10 september.

Från och med 2018 så har vi infört för- och eftersäsong.

Försäsongen 2023 sträcker sig från 28 april-30 juni och kostar 12.000:- inkl. el och eftersäsongen 4/8-10/9 och kostar 7.000:- inkl. el.

Boka plats härVi har 4 st servicehus på vår anläggning

Våra servicehus innehåller förutom familjerum, skötrum för barn, disk med diskmaskiner även bastu, TV-rum, lekrum för småbarn och matsalar.

För att bevara dessa lokaler fräscha har vi infört skoförbud i hela byggnaderna med undantag för diskrummen. Vi säljer flip-flops för 30kr i receptionen som kan användas i servicebyggnaderna så att man inte behöver gå barfota.