Här kan du läsa om vår camping

Camping

Det finns nästan 500 elplatser, över 50 elfria platser samt två områden för fri placering av ca 120 ekipage. Våra duschar är avgiftsfria och vi har ingen bestämd utcheckningstid förutom under extrem högsäsong och då har ni till klockan 15.00 på er. Vi har även tillgång till trådlös uppkoppling mot en mindre summa. 

Hos oss campar Du med tält, husvagn eller husbil i ett naturskönt område och har alltid nära till stranden. Nära stranden ligger även våra quickstopplatser med el. Här kan man stå efter klockan 18.00 på kvällen och till klockan 10.00 på förmiddagen till ett mycket förmånligt pris, 180 kr inklusive el.


Campingkort gäller

Vår camping använder sig av SCRs Camping Key Europe.

För att kunna campa hos oss måste ni som på alla andra SCR-anslutna campingar inneha ett så kallat Camping Key Europe, även kallat camping kort. Har ni inte något hjälper vi er gärna att utfärda ett. Vi uppdaterar även korten med årets märke.


Bo på campingen på dina villkor

Vi har många säsongsgäster på vår camping men man kan också stanna hos oss månadsvis, vilket många utnyttjar. Trots de olika priserna är man inte bunden till kalendermånaderna. En campingmånad sträcker sig från ett datum till samma datum nästa månad och man kommer när man vill under sommaren. Vi räknar helt enkelt om månadspriset till dygnspriser, så man kan stanna t ex halva juni och halva juli och ändå erhålla månadspriserna. Observera dock att priserna gäller endast en månad, ligger man kvar några dagar efter månaden gäller fullt pris för dessa. 

Många av våra gäster bor hela sommaren på campingplatsen och är långliggare. Säsongen 2018 sträcker sig från 27 april till 9 september.

Boka plats här2018 sträcker sig vår högsäsong från den 8/6 till den 19/8

Våra servicehus innehåller förutom familjerum, skötrum för barn, disk med diskmaskiner även bastu/jacuzzi, TV-rum, lekrum för småbarn och matsalar. 

För att bevara dessa lokaler fräscha har vi infört skoförbud i hela byggnaderna med undantag för diskrummen.Vi säljer flip-flops för 20kr i receptionen som kan användas i servicebyggnaderna så man inte behöver gå barfota.