Här kan du läsa om vår Pub/Restaurang

Pub/restaurang

Årets nyheter i restaurangen är en ”boardwalk” utefter sjökanten.

För 2 år sedan gjorde vi den mycket uppskattade inglasningen av vår uteservering.Och förra säsongen, 2022, var det full fart igen efter de båda pandemisäsongerna.

I puben kan man ta en matbit, dricka en öl, ett glas vin eller varför inte en drink. Vi har fullständiga rättigheter.

I puben har vi också riggat upp en storbilds-TV så när angelägna evenemang dyker upp kör vi TV-kvällar. Föredrar ni den underbara utsikten av solnedgångar över Vättern är det bara att slå sig ned på vår uteservering eller "Bryggan" vid vattenbrynet.

Restaurangens meny ändras med jämna mellanrum. (aktuell meny presenteras på intern-TV) men vissa rätter hänger med år från år såsom Black Rock (köttbit som serveras på het lavasten) och plankstek. Vi har även pizza.

Vill man njuta av en glass finns det både pinn- och kulglass i mängder liksom mjukglass och slush.

Vi har ett stort antal uppträdanden, spelningar, dans och trubaduraftnar under sommaren, I juli månad händer det något I restaurangen flera kvällar i veckan. Läs om detta I spommarprigrammet eller kolla in våra interntv I receptionen respektive I servicehusen. Ni kan också följa oss på Facebook.

Välkomna till vår restaurang (faktiskt den enda av Vadstenas som har sjöutsikt), missa inte den under er vistelse hos oss!